SChrijf binnen negen maanden jouw boek en verdubbel jouw business (zowel online als offline)

BEN JIJ EEN ONDERNEMER EN HERKEN JE DIT?

Je zult vast wel wat klanten hebben, maar je mist nog de echte naamsbekendheid. Je mist nog die edge die jouw business laat knallen. Een boek schrijven is voor jou precies wat je nodig hebt, maar jeetje, waar moet je nou beginnen?

Geloof ons maar, ALLE ondernemers worstelen hiermee. Maar gelukkig is dat NIET nodig. Met UPTURN heb jij binnen 9 maanden jouw boek geschreven zonder dat je: Er aan begint, maar al weer snel stopt omdat je er niet uitkomt.

Stel je eens voor:
Jouw boek is over 9 maanden af. Je hebt geleerd hoe je jezelf moet marketen en je spreekt op de gaafste events. Klinkt dat goed?

HOE KOM JE DAAR?

Een boek uitbrengen hoef je niet alleen te doen, doe dit in een team!

Publiceer jouw verhaal in UPTURN samen met andere kennis-ondernemers. Leer van elkaar en deel jouw kennis!

Je boek uitbrengen met UPTURN betekent schrijfcoaching, jouw verhaal ontdekken, marketinglessen en een gegarandeerd resultaat.

MELD JE AAN

Samen binnen negen maanden hét boek schrijven dat jouw visitekaartje is, voor podia wereldwijd. 

Ben jij er klaar voor?

Meld je dan aan!
Let's fly

Dit is wat een Upturn-boek doet voor jouw onderneming...

Een boek is een status symbool. Iedereen die wel eens begonnen is aan het schrijven van een boek, en dat heeft gedeeld in zijn of haar omgeving, zal veel goedkeurende reacties ontvangen hebben. Hun omgeving is vaak onder de indruk, vinden het knap en bekijken ze ineens met andere ogen.
Hoe mooi klinkt dat? Daarnaast:

Jouw verhaal uitbrengen bij Upturn Heeft extra voordelen: 

“And by the way, everything in life is writable about if you have the outgoing guts to do it, and the imagination to improvise. The worst enemy to creativity is self-doubt.”

Sylvia Plath

Voor wie is dit geschikt?

Verschillende mensen om je heen hebben de ambitie om een boek te schrijven, maar slechts een kleine groep realiseert die droom werkelijk. Hoe komt dat?

Het geheime verschil tussen de wens hebben om je boek te publiceren, of werkelijk jouw boek in handen houden, zit in doorzetten. Het is werkelijk zo simpel, maar…

Een boek publiceren vergt commitment, openheid, vindingrijkheid en je moet coachable zijn.
En nee, een kwalitatief boek creëer je niet in 5 minuten of  met 1 druk op de knop. Dus je zult er schrijf- en denktijd in moeten steken. Dat verwachten wij ook van de Upturn-auteurs.

Met de juiste stappen, wordt het schrijven een feestje en wordt jouw boek werkelijkheid. Wie ga jij verbazen met jouw publicatie? Wie ga jij helpen met jouw boodschap? Stap uit je uitstelgedrag, werk samen met Jannie, de schrijverscoach en het hele UPTURN team en Let’s Fly!

DIT krijg je als je met Upturn je boek schrijft:

Je boek uitbrengen met UPTURN betekent meer dan een verhaal vertellen. Er komt ook veel meer bij kijken dan alleen een stuk schrijven. Gelukkig zit je bij UPTURN goed

Deze bonussen zitten er ook bij...

UPTURN staat voor waarde en om dat te laten zien geven wij je deze bonussen er GRATIS bij wanneer je NU beslist. Deze bonussen zijn tijdelijk en kunnen later niet nog bijgevoegd worden.  

dit is jouw investering in de toekomst

De investering voor deze immense mogelijkheid inclusief alle bonussen is maar:

€ 3950 (ex btw)

Je hoeft dit nu niet in een keer te betalen. Om jezelf te verzekeren van een plek in het nieuwe boek (UPTURN 3), hoef je alleen maar een aanbetaling van € 500 (ex btw). De rest komt later. 

Let's fly

Veelgestelde vragen

Ja! Upturn koppelt je namelijk aan één van de beste schrijfcoaches. Jannie zorgt ervoor dat jouw beste verhaal in het boek komt. 

Je zult alle informatie in dit traject best online kunnen vinden. Maar als je alle stukken informatie, de lessen, en de marketing steun zelf moet opzoeken en samen moet plakken zou je dagen werk kosten. Werken met UPTURN betekent dat je alle informatie krijgt, je vragen kunt stellen aan experts en je gesteund wordt door een team van mede auteurs.

Ja, je kunt deze investering zakelijk afschrijven en de BTW terugvragen.

Bij UPTURN geloven we in onze auteurs en we geloven ook dat iedereen een kans verdient om hun verhaal te vertellen.  Als je dit heel graag wilt zorg dan dat je in elk geval de aanbetaling doet en dan komt de rest daarna.

Bij UPTURN krijg je advies over je eigen kanalen van onze marketingspecialist. Hoewel een nieuwe website of het opzetten van deze kanalen niet inbegrepen zijn, is het wel mogelijk om dit voordelig aan te vragen bij onze specialist. 

Dat is niet erg! Neem contact met ons op via de livechat (09:00 -17:00)